NY AMBASSADÖR!

Vi hälsar Victoria välkommen som ny ambassadör för Nuova Fattorias foder i Sverige!

Mitt namn är Victoria Kubalski och jag har haft hund i över 20 år och alltid haft vinthund. Jag började med Afghanhund, som alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta.

Nu har jag 4 hundar en Berner Sennen som är 9 år, två vuxna Galgo Espanol och en Galgo Espanol valp.

Jag tränar och tävlar på elitnivå i brukssporten som heter Lure coursing. Jag har hållit på med det sedan 2017 och varit med i svenska landslaget med en eller två hundar 2018, 2019, 2020, 2021 och tävlat i Europamästerskapen. Den största framgången (hitintills :-) ) är en andra placering på senaste EM i Holland.

På ett lure coursing-prov är banan vanligtvis 700-1000 meter lång och samtliga hundar springer två lopp under en dag. Domare observerar hur hundarna springer och hur de jagar bytet. Hundarna bedöms utifrån fem kriterier; uthållighet, rörlighet, entusiasm, följsamhet och fart. Dessa poängsätts och den hund som får högst sammanlagd poäng blir bäst placerad.

Jag har nyligen bytt foder till Nuova Fattoria för att de ska ha bästa möjliga förutsättningar. Det märks att de har kortare återhämtning tid och att det har varit enklare att bygga upp uthålligheten och muskler. Under tävlingssäsong använder jag supreme plus och annars supreme adult.

Jag använder light fodret till min gamla Berner Sennen och valpfodret till min nya stjärna.

Positiva bieffekter är att de har mycket blank päls, fiser mindre och har mindre med avföring även under stressiga situationer som resandet och tävlandet innebär har de inte varit dåliga i magen.

Jiao Jiao's

Kennel Jiao Jiao's 

Jiao-Jiao´s Flamboyang- Nordisk cert. Bir, Bim och utplockad i big final.
Det har gått väldigt bra för oss och jag vet att fodret har gjort mycket av detta. Jag har fått mycket beröm för honom och mina andra hundar. 
De är så glansiga i pälsen och musklaturen är fin. Jag har inga preparat i pälsarna, det behövs inte. Fodret har små kulor, vilket gör att fodret fungerar på alla raser. Fodret har en hög protein- och fetthalt och hundarna tar till sig detta foder otroligt bra. 

Min första kull på detta foder var en mycket bra erfarenhet. Tiken tappade aldrig sitt hull och hade mycket mjölk. Valparna åt fodret väldigt bra och hade aldrig dåliga magar eller dåligt hull. De äter forfarande detta foder och de är så vackra i päls, hull och musklatur. 

Som ni förstår, så är jag mycket nöjd med detta foder!

Läs hela texten på hemsidan http://www.jiaojiaos.n.nu